15 Temmuz 2009 Çarşamba

Doruk Büyükadada

Annem Buyukada'da ev tuttu. Biz de dort gunlugune oradaydik. 4 gunluk hastane ziyaretimiz :( bizi cok bunaltti. Birazda bu yuzden gitmeye karar verdik. Ben adaya gitmeyeli cook uzun zaman gecti. Cocukken gitmistik adaya en son. Ev cok guzel. Sakin bi sokakta.

Gidis tecrubesizligimizden baya uzun surdu. Bostanci'dan bindik vapura. Meger butun adalara ugruyomus bizim bindigimiz vapur. Normalde 40 dakkada gidebiliyosunuz. Dorugu oyalamak baya zor oldu. Disarisi cok esiyodu. O yuzden cikamadik. Doruk'ta surekli yurumek istediginden (kendi basina degil tabi) bi saga bi sola donduk.


4 gunluk tatil icin baya bi esya tasidik tabi. Mama iskemlesi, rusvetsiz binmeyi kabul etmedigi puseti, bizim ve Dorugun esyalarinin oldugu bi valiz.
Doruk 4 gun boyunca evin girisindeki merdivenleri inip cikti, kedilere bakti. (Bizim sitede kedi olmadigi icin ona degisik geldi tabi). Atlara hic yuz vermedi. Ilk gun soyle bi goz atti ama sonraki gunler sanki bizim orda surekli gordugu biseymis gibi yuzlerine bile bakmadi :)

Hava musait oldugu icin yanimizda getirdigimiz yuzme havuzunu doldurduk. Doruk gayet guzel oynadi. Eylulde yapacagimiz Bodrum tatilinde deniz icin bi on hazirlik olmus oldu.

Adanin cok guzel bi sokagi var. Alisverisinizi yaptiginiz manavlarin, diasa gibi marketlerin, yemek yiyecek yerlerin oldugu bi sokak. Orayi turladik sikildikca. Sagolsun annem sabahlari Dorugu aliyodu. Biz de bi gun fayton turu ve deniz sefasi yapmis olduk. Benim ilk denize girisimdi. Bu zamana kadar da bi daha da olmadi malesef. Bakalim Eylulun ikinci haftasi gidecegimiz tatili bekliyorum. Orda girebiliriz insallah. Aslinda bu tatili daha cok Doruk icin istiyorum. Denize girsin, kumlarda oynasin. Degisik bi ortam ona iyi gelir bence.

1 yorum:

  1. Nesliciimm,
    Bu blogu hazırladığını yeni öğrendim..bilsem en baştan beri sana yorum yazardım..neyse..şu eylüldeki tatil için unutmaman gereken sinek ilacı var..orada fazla sivri vardı..tabii zamanla alakalı oluyor sinekler ama sen yinede tedbiri elden bırakma.."defans bitkisel" hem çocuk hem de senin için iyi bir ürün..
    hepinize, özellikle doruk'a şimdiden iyi tatiller diliyorummm..

    YanıtlaSil