5 Haziran 2009 Cuma

Dorukumun dogum gunu

03.06.09. Dorukumun dogum gunu.
Ilk dogum gununu Aslihan her an dogum yapabilir diye erken kutladik malesef. Ananenin terasindaydik. Hava sansimiza gayet guzeldi. Aslihan karni burnunda suslemis terasi :) Masa harikaydi. Mangal yapti erkekler. Biz bize kutladik ilk dogumgununu. Eda teyzeyle Seyhan amca da geldi sagolsunlar.

Yedik ictik. Terasta manzaranin keyfini cikardik. (cocugunun pesinde kosmak zorunda olmayanlar tabi)

Hava guzel dediysek Doruk'u kat kat giydirdik korkudan yine de :) Dogum gununde hasta etmeyelim bi de cocugu. (Hatta dogum gunu gelmeden)

Derin'le Aslihan. Tansa icerde daha.

Mercan yine benim emzigime goz dikti :)

Karni burnunuda Aslihan, Derin ve Erim :)

Veee pasta geliyor.

Pastayi pastayimsana diye bi siteden aldik. Aysegul Yelkenci diye bi kiz evde yapiyo. Art Directormus onceden. Pasta cok guzeldi. Ama keske zemini yesil filan olsaydi. Biraz boguk olmus.

Pastanin suslemeleri Derin'in cok ilgisini cekti :)

Cicek yolarkene :)



Dorugun dogum gunu 3 Haziran Carsambaya geliyodu. Isten ciktik Diasa'ya gittik. Kucuk pastacik aldik Doruk'la. Eve geldigimizde saat 18.51 olmasina 1 dakkavardi. Girdik, pastayi yaktik ve uflediiiik. Tam gununde ve saatinde kutlama yapmis olduk.


3 yorum:

  1. iyi ki doğmuşsun dorukcuumm..nice güzel, sağlıklı yaşlaraa..hep beraber..
    annen bana bu resimleri hala mail atacak :)

    YanıtlaSil
  2. aman allahım, şimdi bu resimlere bakınca nasıl çabuk büyüdükleri görünüyor. doruk daha bebek, derin minicik, burak küçük çocuk, tansa anne karnında, sera-aren portakalda vitamin :)

    YanıtlaSil
  3. düzeltiyorum
    sera-aren embriyo. bizim haberimiz yoktu sadece :))

    YanıtlaSil