14 Eylül 2009 Pazartesi

Tatil yorumları

Tatilde Bodrum'daydik. Voyage Torba'da. Ben denizi için özellikle Bodrum'u istemiştim. Oğlum giderken uçakta hiç roblem çıkarmadı. En büyük korkumdu nasıl tutçaz 1 saat kalkmadan diye. Tatil iyi başlamıştı anlıycanız. 1 saatlik transferide kucağımda ama ayakta idare ettik. Bu, uçağa binmeden hemen önce.


Tesis güzeldi. Çok büyük diildi. Çocukla büyük bi yere gitmek saçma olurdu zaten. Odamıza yerleştik. Giriş katı. Balkonunnu tepesinde zeytin ağacı. Karşısında görünmese de relax havuzu. Odamızın yeri çok iyiydi.

Odadaki yatakta Doruk çok oyalandi. Atladı, zıpladı.

İlk gün denize indik. Doruk girdi denize. Sonra yanımıza bi kadın yanaştı. Kucağında çocuğu. Girmek istemiyo hiç. Ayyyy ne güzel giriyo dedi Doruk için. Deyiş o deyiş. Doruk bi daha girmek istemedi. Nazar değmesi böyle bişiy işte. Başka bi açıklaması olabilir mi? 6 gün boyunca (sonraki iki gün yağmur yağdı zaten) denize ya da havuza sokamadık Doruğu. Oysaki nasıl da heveslenmiştim. Pis kadın. Neyse tatilde oğlumla ilgili endişelerimden biri de uyku olayıydı. Haftasonlarımızın kabusuydu çünkü. Ama bu konuda da oğlum beni hiç üzmedi. 1-2 kere haricinde uykularını hiç aksatmadı. Sabah uykusunu sahilde, pusetinde yapıyoduk.

Bu 40 dakka-1 saatlik uyku benimde güneşlenmem çin tek fırsatım oluyodu. Sonraki uyku odadaydı. Daha uzun uyusun diye. Yemek konuları biraz problemliydi. Sebze yemekleri çok kötüydü malesef. Oğlum sürekli dön dolaş aynı kuru etlerden yemek zorunda kaldı. Yedirmek ölümdü benim için. Kahvaltilarda da biraz sorun yaşadık. Oğlum bi ara portakala taktı. Ama öyle güzel yiyoduki :)

Dorukçuk en çok sahilde kumlarda oyalandı.


Bu, ogle yemeklerinden birinde babayla oyun yaparken :)

Bandanalı Doruk. 2 dakka durdu durmadı bu şekilde doğal olarak.


Abisi bizi arabasına bindirdi :)

Havuza girme denemelerimizden bi tanesi. Son iki gün yağmur yağdığı için odadaydık. Son gün saat 6'da servisimiz gelicekti. 5'te Doruk'la relax havuzuna gittik. Ve ne oldu? Doruk havuza girdi. Çok keyif aldı. Açılışı ve kapanışı yapmış olduk. Aralarda bütün yüzdürme çalışmalarımız hüsranla ve ağlamayla bitti :)

Bu da dönmeden hemen önce. Servisimizi bekliyoruz. Doruk dönüşte uçakta hiç durmadı. Accayip huysuzlandı. Oyalamak çok zor oldu.

Bu da gitmeden önceki saatlerden bi kare.

2 yorum:

  1. ..denize girmeme konusu hem nazar olabilir hem de yaşla alakalı olabilir diye düşünüyorumm.. Ela bu seneye kadar ağlaya zırlaya denize giriyordu..hatta bu sene bile ilk başlarda istemedi, ama sonra çıkmak istemedi!
    PS: Portakal yerken süper çıkmış..yanaklarından kocaman öpüyorum..

    YanıtlaSil
  2. ben onun o mayosunu daaa, o mayodan taşan göbeğini de yirim yirim yirim :)))

    YanıtlaSil