6 Nisan 2010 Salı

Park, ziyaret, oyun v.s vs.

Tolga evde olmayınca Aslıhan bizi çağırdı. Doru'ğu almaya eve gittiğimde öğrendimki bizim oğlan 1'den beri ayaktaymış. Bi an vazgeçeyim dedim. Aslıhan'ı aradım. Gelmesekmi, Doruk şimdi cozutmasın. Aslıhan'da "cozutursa eve dönersiniz" dedi. E doğruuuu döneriz. İki dakikalık yol. Apar topar hazırlandık. Kovamızı, küreğimizi elimize aldık, doooğru Aslıhanların evin önündeki parka gittik. Hava güzel olunca orası çok güzel olur. Bi sürü çocuk. Anneler, babalar birbirini tanır. Ben Doruğu bıraktım kumlara. Bi süre sonra bizim oğlan Samet'le Tunahan abisini gördü koca bi oyuncak kamyona kum dolduruken. Git sende oğlum dedim bensiz gitmeyeceğinden emin. (Bir önceki doğum günü macerasından tecrübe edilmiş) Aaaaa baktım bizimki gidiyo tıpış tıpış. Haydaaa. Sizin hiçbişeyinize güven olmayacağını hala öğnememişimya. Bravo bana. Başladılar oynamaya. Ben mutlu, mesut tabi. Bi şaşkınlıkta ordan ayrılırken yaşadım. Gidelimmi dedi Aslıhan. Tamam dedim ama bi yandan da şimdi Doruğu nasıl alıcam, güzel güzel oynuyo dedim içimden. dorruuuuk hadi gidiyoruz oğlum. Yemek yapıcaz, patates kızartıcaz dedim. aaaa baktım bizimki ba baay diyo abilerine. Yine haydaaaa.

Sonrası bol cozutma, yastık atma, taklalar atma şeklinde geçti. Zavallı ben "Aman ikisine de iki yastık düşsün atarken, ay takla atarken sıra geçmesin, aman birbirlerinin üstüne düşmesinler, bi kriz çıkmasın demekten gecenin sonunda ortayı bulmakta zorlandım. Uykusuzluktan cozutmuş Doruk, birbirlerinden sıkılmış iki çocuğu pek idare edemedim. Derin kucağa oturmak istedi, Doruk huysuzlandı. Derin, kucaktan indirilemedi, çocuğa acındı, kitap okunmaya çalışıldı, Doruk istemedi, Derin kızdı. Doruk kızdı. Küsme pozları yaptı. Derin "şiştim" dedi. Ben "çokmu yemek yedin" dedim. Derin: Yok Doruk'tan şiştim dedi. Sonuçta gülsemmi ağlasammı bilemedim :) Böyle anlattığıma bakmayın. Ne beklenirki çocuklu evden. Gayet güzel geçti gecemiz bence :)

Bu da sumocu oğlumuz söylemesi ayıp. Tamam canım bezi şişmiş olabilir. Biraz sonra da onu değiştirdik zaten. Napalım herşeye birden yetişilmiyoki.

1 yorum:

  1. Ohh ne güzel eğlenmişler işte, maksat onlar mutlu olsun :)))

    YanıtlaSil