2 Temmuz 2010 Cuma

Bayılırım süprizlere :)

Ajansta oturmuş blog alemi, facebook, 1 milyon.com dolaşıp dururken, daralmışken, sıkıntıdan 1 paket Antep fıstığını döver gibi yemişken sekreter kız bir paketim olduğunu söyledi. Allah allah ben bişiy sipariş vermedimki dedim içimden. Paketi aldım hemen yırttım. Bi baktım Doruğun fotolarından bir kolaj ve harika bir t-shirt ve şort. İçim açıldı birden. Yüzüme koca bi gülümseme oturdu. Gözüm doldu :) Öyle bi zamanda geldiki tarif etmesi zor. Canım arkadaşım biricik Zeynebimden. Biz o kadar eski arkadaşızki. Ve o kadar özel zamanlar paylaştıkki. Hala da facebook sağolsun her gün bıdır bıdır konuşup dururuz :) Canım arkadaşım bi tanecik Zeynebim teşekkür ederim. Dostuluğun, hediyen için. Seni çok seviyorum.

2 yorum:

  1. Canım arkadaşım benim, şimdi de ben duygulandım. Araya giren onca yıl bizden hiçbir şey götürmemiş, sanki hep görüşüyormuşuz gibi oldu ilk buluştuğumuzda. Bence gerçek arkadaşlık dostluk böyle bi şey. İyi ki varsın canım...

    YanıtlaSil
  2. Kim sevmez böyle sürprizi, ne güzel arkadaşlığınızın devam etmesi, ve çok hsklısın Zeynep araya yıllar girse de, herşey eskisi gibi ise, işte o senin dostundur :)

    YanıtlaSil