22 Eylül 2010 Çarşamba

Doruğun arkadaşları :)

Dün işten çıktım eve geldim. Baktım karşı komşu Irmak misafirliğe gelmiş. Beraber oynuyorlar. Ben fotolarını çekmek isteyince Doruk kaçtı arka odaya. Asılı çamaşırların altına girdi çadır diye. Irmak'ta arkasından. Ay nasıl şekerler anlatamam. İki dakka dursalar net fotolarını çekicem ama...
Bi ara Irmak öp Doruğu dedik. Tık yok. Sonra Doruk sen öp Irmağı dedik. Öptü valla. Bulmuş güzel kızı :)
Akşamları yatınca sayıyoruz arada Irmak'ta uyumuş, Mithatcan'da, Kayra abi de, büyük Zeynep, küçük Zeynep, Efe, Derin, Tansa, Aren, Sera, Cemre, Melahat hepsi uyumuş diye. Arkadaşları var oğlumun. Bayılıyorum. Bazen Doruğu aldığımda oyun oynadıkları yerden geçiyoruz. Bi çocuk görüyoruz mesela. Bak Efe diyo. Ben tanımıyorum hepsini. Ay bayılıyorum. Arkadaşıymış Doruğun. Bu yaşta arkadaşlık aynı ortamda olmak demek tabi. Ne paylaşmayı biliyorlar ne de oynamayı. Ama öyle güzel bir görüntüki cücüklerin beraber olması. Önümüz kış. Evde geçecek çoğu zaman. Artık birbirlerine gider gelirler. Dün sabah Irmağa kahvaltıya gitmişler. Yarış yapmışlar yemeklerini bitircekler diye. Normalde olsa yemek yedirmek zulüm :) Alem bu çocuk insanı valla :)

1 yorum:

  1. Aynen biz de dışarı çıkıyoruz, sağdan soldan Egemen sesleri, ben hiç birini tanımıyorum, hepsi oğlumun arkadaşları :)))

    YanıtlaSil