2 Ağustos 2010 Pazartesi

Aylık yemek...

Ayda bir annemde yaptığımız akşam yemeğini bu sefer bazı nedenlerden dolayı İstinye Park'ta kahvaltı olarak gerçekleştirdik. Bir tek abim gelemedi. İkizer bile vardı. Fotoları o kadar kötü çekmişimki sadece birkaç tane bulabildim düzgün. Herkes çil yavrusu gibi dağıldı ara ara. Tolga'nın elinde Aren, annemde Tansa, Erim'de Doruk'la Derin oldu kimi. Arap aileleri gibiydik. Bi bakıcılarımız eksikti :)
Kahvaltı ve dondurma faslından sonra ablamlarla havuza gittik yine. Çok güzeldi. Boştu bir kere. Hava açtı sonradan. Havaya kanıp gitmeseydik sonradan çok pişman olurduk. Doruk tabiki havuzdan çıkmadı yine. Yanında olduğum her an suya attırdı kendini. Ertesi güne kollarımın tutmayacağından emindim. Siz deyin 1000 ben diyeyim 200 kere atmışımdır beyefendiyi. Havuzbaşında yaptığı kısa uyku ve dönüş yolundaki şekerlemesi sayesinde pazar günü 9,30'da uyandı. Veee biz de çooook çook uzun zamandan sonra bu saatte uyanmanın keyfine vardık :)

Tipozlaarrrrrrrrr :)

Hamur kafa Doruk simit yiyo :) Hamur kafa lakabı da bir ara ekmeğe dadandığında yapıştırılmıştı kendisine benim tarafımdan :)


Bakmayın böyle suratsız durduğuna. Bu uyku sonrası ilk havuza giriş. Alıştıra alıştıra :)


Bir ara Doruk'la Burağa deve güreşi bile yaptırdım :)
Caanım Türk vatandaşım havuzdaaaaa :)
Habareyyy hubareyyyyyyyyy.

1 yorum: