2 Ağustos 2010 Pazartesi

Ellemeyin carlarım :)

Doruk bu aralar park etme olayına taktı. Arabalarını evin bilimum yerine konuşlandırıyor. Ve es kaza birine çarparsanız ya da bilinçli olarak elinize alır ve hatta yerini değiştirmeye kalkarsanız fena carlıyor. Koltuğun üstü, kolluğu, sehpa, yer. Nerde boş yer bulursa park ediyor. Cücük evimiz arabaların, ağır araçların istilasına uğramış durumda. Bize oturacak, hareket edecek yer kalmıyor. Bazen odaya şöyle bir bakıp avazım çıktığı kadar bağırmak ve hepsini topladığım gibi camdan atmak istemiyor değilim. Amma velakin salonumuz uzuun zamandır salonluktan çıktığı için bu hakkı kendimde görmüyorum. Hatta akşamları Douğu uyuturken sızıp kaldığım için toplamadan kalıyor bu dağınıklık bazen. Geçen gece hepsini toplayabildim ve şahit oluğum görüntüye bakakaldım. Evet derli toplu bir salın. Özlemişim :)

Bu park etme olayında Doruk kendini aştı. Bu aralar arabayla eve döndüğümüzde "ben park etcem" diyo. "Neden" sorusuyla bizi bunalttığı şu dönemde dönüp ona koccaman bir NEDEEEENNN diyesim var :)

2 yorum:

  1. Sen istediğin kadar NEDEEEEENNNNNNN diye haykır. Sanki cevap mı gelecek? Gelse de şu olurdu bence "canım istiyooo " :)))))))

    YanıtlaSil
  2. :))) Ya da karşı cevap olarak bir NEDEN? daha :)

    YanıtlaSil