19 Ağustos 2010 Perşembe

Gerçekteen :)

Geçenlerde bir akşam sokak çocuğu ve sokak annesi şeklinde eve dönerken eve girmek hiç içimden gelmedi. Neyse gittik yemeğimizi yedik. Ev sıcak. Erim'e dedimki
- Sahile gitsek?
- Oluur dedi. Gayet ümitsizdim oysaki bu soruyu sorarken.
Sahil dediğin bizim evden en fazla 15 dakika. Atladık İstinye'ye gittik. Ben oldum olası sevmem orayı. Yeniköy desen tamam. Ama deniz kenarı ve sahile en yakın yer diye oraya gittik. Park ettik arabayı. Saat 9 filan.
- "Puseti alalım yanımıza. Uykusu gelir beeellllki oturur" dedim.
Bu lafı ederken de yine gaaayet ümitsizdim oysaki.
O an Doruk birden
- "Pusetime oturucam ben" dedi.
Aman Allahım. Doğrumuydu duyduklarım. Bizim kıçı bitli oğlan pusetine oturmak istiyor. Yaaa ben oturucaktım amaaaa dedim şakayla. Hop atladı oturdu. Bi sağa bi sola dolandık, gemilere (yatlara, teknelere yani) baktık, sütünü içti, sadece uykusu çok geldiğinde mızırdandı. Bu süre zarfında hiiç kalkmak istemedi. Biz de attık arabaya eve gittik. Yolda bayıldı zaten. Çok keyifliydi benim için. Açık hava, pusetinde oturan Doruk, yanında kocan :) Sonra bir iki defa daha gittik. Aynı. Doruk oturdu pusetinde. Ağğğlamak istiyorum bu zamanlarda. O kadar yani :)
Akşamları yeni mekanımız İstinye :)

Not: Evet yine alakasız bir foto yükledim napiyim. Gecenin karanlığında pusetinde oturan Doruğu fotolamak istemez miydim sanki bende. Hıh.

7 yorum:

  1. ama annesi büyüyo da ondan. yeni yaşlar hep olumsuzluk, sorun getirmezki. böyle güzellikler de olur arada :)

    YanıtlaSil
  2. 26 ay oturmayan cocuk şimdi oturuyo diye seviniyoruz. Halimize bak :)

    Arada derken? Biraz açar mısın lütfen. Takıldım bu lafa da. Arada biraz az bir zaman dilimine işaret eder de. Ürkütme lütfen insanı.

    YanıtlaSil
  3. yoook yoook. her geçen gün kolaylaşacak, seni hep böyle sürprizlerle sevindirecek artık. bir de bakacaksın hooop kocaman abi olmuş :)

    YanıtlaSil
  4. Evet evet büyüyorlar, ama hiç oturmasa biz nasıl yapardık o seyahatleri hiç bilemiyorum. Bizde de bu ara fazla alıştı, öğlenleri muhakkak pusetinde uyuyor.

    YanıtlaSil
  5. Bu arada senden özendim koydum fotoyu bloğa :))

    YanıtlaSil
  6. Aman uyusun canım pusetinde.
    Evet ben çok özenmiştim tatil postunu okurken senin. Yoksa gerçekten kabus olabilirdi tatiliniz. Gördüm fotoyu. Çok güzel olmuş :)

    YanıtlaSil
  7. Bizimkide puset sevmeyenlerden..hayır anlamıyorum acaba alttan bişey mi sokuyolar bu çocuklarada durmuyolar bilemem
    sevgiler

    YanıtlaSil