18 Ağustos 2010 Çarşamba

İzin vermiycemmm yaaaaaa : )

Bi laflar görseniz:) Bize kök söktürüyo bazen.
- Oğlum izin verir misin şu bezini takalım?
- İzin vermiyceemmmmmm yaaaa. (Bi ya ekidir gidiyoruz zaten. Her şeyin sonuna "yaaaaaaaaaaaaaa" Bir de borozan gibi oğlumun sesi söylemesi ayıp:))
- Güzel söyleyelim herşeyi oğlum :)
- Söylemiycem yaaaaaaa.
İnat inat inat. Büyüyorsun işte. Ah bu dönemler. Biri bitiyor biri başlıyor.
Uzman teyzelerimiz, amcalarımız kişiliğini oluşturduğunu, bu bağırmaların, çağırmaların, krizlerin onu kendi yaptığını söylemiyor mu işte. E bize de ya sabır çekip onu bir şekil ikna etme yollarını bulmak düşüyor.
Ne olursa olsun şükürler olsun ki oğlum sağlıklı, büyük bir derdi yok. Her çocuk öyle ya da böyle atlatıyor bu dönemleri. Sonuç olarak bu günlerimizin kıymetini bilmeli ve anın tadını çıkarmalıyız :) Şşşşt söylemiş miydim? Oğlummmmmmm, Doruuukkk seni çok seviyorummmmmmmm. Akşam eve gidince sıkıca sarılıp kendisine söyleyeyim.

Daha kağıttan kayık, uçak nasıl yapılır ona bakıcam netten. İşim var tutmayın beni. Park et park et nereye kadar :)
Valla bi arkadaşım "aaa biliyorum canım ben" dedi ve eline kağıdı alınca kaldı. Aynı benim gibi. Ben de biliyorum sanırdım. Unutmuşum. Hem de ne kolaydı yapmak. Ama unuttum işte. Buluciimmmm yapıciimmm, oynatıciiiimmmmm :)

Bu fotoyu da koymadan edemedim. Çok komik :) Külot giyiyo Doruk arada. Saçlar zaten kısaldı. Bi de bu haliyle iyice başka görünüyo gözüme :)

2 yorum:

  1. Bizde de hayırlar çok fazlaydı bir ara, yuvadaki öğretmenimiz, sormayın herşeyi ona dedi, şimdi bezini takıyoruz, şimdi dışarı çıkıyoruz gibi. Ama herzaman olmuyor tabi :)
    Bu arada ben de külotlu bir fotosunu çektim, çok tatlı oluyorlar o totolarla :))

    YanıtlaSil
  2. Evet Bahar dogru soyluyorsun. Sorunca tabiki hayir diyor ama sormasakta hayir diyor :) Hayir hayir hayiirrrrrrr :)
    Sen de koy fotoyu bloga :) Komik oluyorlar cok :)

    YanıtlaSil